Serkan Susan, partisinden istifa etti

31 Mart'ta yapılan Yerel Yönetim Seçimleri'nde İyi Parti'den Belediye Meclis Üyesi seçilen Serkan Susan partisinden istifa etti.

İstifa haberini sosyal medya üzerinden yaptığı yaptığı açıklamayla duyuran Susan, bundan sonra Bağımsız olarak görevini sürdüreceğini belirtti.  Susan 31 Mart seçimlerinden İyi Parti 2. sıradan Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilmişti. Susan'ın Belediye Başkan Yardımcılığı beklediği, ancak Murat Orhan'ın tercihini Meclis Üyesi Ali Tekin'den yana kullanması nedeniyle böyle bir karar aldığı iddia edildi.

Serkan Susan'ın istifasıyla İyi Parti'nin meclisteki üye sayısı 13'ten 12'ye düştü.

Serkan Susan'ın açıklaması şöyle:

KAMUOYU DUYURUSU....

ÜDeğerli Mut'lu hemşerilerim 15 Mayıs 2024 tarihi itibariyle üyesi bulunduğum İYİ Parti Teşkilatından İSTİFA ettim. Mersin Büyükşehir Meclis Üyeliği görevimi ve Mut Meclis Üyeliği görevimi şuan için hiçbir Partiye bağlı kalmadan yürütme kararı aldım. Bağımsız olarak Mecliste görev yapıp siz değerli Mut'lu hemşerilerimin sorunlarını meclise taşıyacağım. Mut için hizmet etmeye devam edeceğim.

Seçim sürecinde ve sonrasında bana destek veren İYİ Parti Mut İlçe Başkanı Zeynep GÜRDAL KÖSE ve yönetimine, Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN'a ve Meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hiç kimse ile dargınlığım küslüğüm olmadan kendi siyasi parti seçimlerim nedeni ile istifa ettim.

Mut Belediye Başkanı Murat ORHAN'a olan desteğim ve beraber çalışma anlayışımız bu süreçte devam edecektir. Mut Belediyesi için Mut için hizmet etmeye bağımsız meclis üyesi olarak devam edeceğim.

Tüm Mut Halkına Saygılarım ile Duyurulur...

Serkan SUSAN

Büyükşehir Meclis Üyesi

 

Serkan Susan Murat Orhan Mut Belediyesi meclis üye İyi Parti